Varstvo osebnih podatkov

Veterinarska klinika Zajc & Co., bolnica za male živali, d.o.o., Ulica padlih borcev 23, Ljubljana se zavezuje, da podatke, ki jih boste posredovali ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam. Vaš elektronski naslov, ki nam ga posredujete z dopisom po e-pošti, z vpisom na spletni strani www.klinika-zajc.si ali osebno na kliniki nam bo služil le za obveščanje o preventivi, ponudbi, novostih in ugodnostih povezanih z našo dejavnostjo. Če sporočil ne želite prejemati, se lahko kadarkoli odjavite.


Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni za vodenje predpisanih evidenc, ki jih predvideva dobra veterinarska praksa in zakonodaja s področja veterinarstva. Vaši podatki bodo v skladu z zakonodajo (GDPR) skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.
Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.


Izključitev odgovornosti

Spletna stran www.klinika-zajc.si je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ne moremo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.
V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje kljub skrbnemu nadzoru ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo naše spletne strani so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebino spletnih strani ni dovoljeno spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja Veterinarske klinike Zajc & Co., d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.