Sprememba delovnega časa


Obveščamo vas, da spreminjamo delovni čas ob petkih. Nov urnik bo veljal od petka, 02.02.2024.

Klinika bo odprta od 08:00 do 14:00 in od 15:00 do 20:00.

MED 14:00 IN 15:00 BO KLINIKA ZAPRTA.

Ostali delovni dnevi ostajajo nespremenjeni.

Hvala vam za razumevanje.
Novo - UZ aparat Logiq7 Vet ameriške firme General electrics


Z veseljem vam sporočamo, da smo našo kliniko opremili s popolnoma novim ultrazvočnim aparatom LOGIQ S7 Vet znamke GENERAL ELECTRICS, ki je opremljen s tremi sondami različnih frekvenc (3 – 14 MHz).


Nova linija hrane FARMINA Natural & Delicious – N&D Quinoa


Pri podjetju Farmina so razvili novo linijo hrane brez žit N&D s kvinojo, ki je že na voljo v naši trgovini. Hrano odlikujejo sestavine prvovrstne kakovosti, katerih visok delež (preko 60%) je živalskega izvora.


Kvinoja zaradi svojih številnih ugodnih lastnosti sodi med superživila:

−        spodbuja prebavo, absorbcijo hranil in vzdržuje zdravje črevesja,

−        je vir dragocenih esencialnih aminokislin, mineralov in naravnih antioksidantov,

−        ne vsebuje glutena,

−        ima nizek glikemični indeks,

−        v primerjavi z žiti ima višjo vsebnost hranil,

−        preprečuje pojav krvožilnih obolenj.


                                               


Linija N&D Quinoa zajema izbor proizvodov z različnimi formulami in okusi, namenjenih posebnim prehranskim potrebam psov in mačk:

−        N&D Quinoa SKIN & COAT: namenjena hranjenju ob preobčutljivosti na hrano. Podpira obnovo kože in dlake ter vzdržuje njuno zdravje. Na voljo je v različnih okusih – sled, prepelica, jelen in raca za pse ter sled in prepelica za mačke.

−        N&D Quinoa WEIGHT MANAGEMENT: zasnovana za vzpostavitev in vzdrževanje optimalne telesne teže psov in mačk, ki so nagnjeni k debelosti, ima okus ovčetine.

−        N&D Quinoa DIGESTION: visoko prebavljiva hrana za podporo zdravja črevesja, z okusom ovčetine.

−        N&D Quinoa URINARY: za podporo zdravja sečil ter preprečevanje nastajanja struvitnih in oksalatnih sečnih kamnov. Ta formula je na voljo le za mačke in ima okus race.


                                           


FARMINA N&D - Natural & Delicious

Na policah naše trgovine lahko najdete na slovenskem trgu že uveljavljeno hrano za pse in mačke italjanskega podjetja FARMINA.  Za vaše štirinožne prijatelje smo poiskali najboljši izbor iz njihovega širokega asortimana. Za pse smo izbrali linijo N&D Pumpkin formulo z bučo, brez žit in preko 60% deležem mesa, za muce pa linijo N&D Grain free (brez žit in glutena) s 70%  deležem sestavin živalskega izvora. Hrana je sestavljena iz najbolj kakovostnih vrst svežega mesa, buč (vir naravnih antioksidantov) in druge izbrane zelenjave, sadja, jagodičevja ter zelišč. Zaradi njihovega inovativnega načina pakiranja hrani ni potrebno dodajati umetnih konzervansov in dodatkov za okus.  Iz tako pripravljene hrane bo pes ali mačka ta hranila najbolje izkoristil. Hrana FARMINA N&D je naravna hrana odličnega okusa in vsebuje najboljše prehranske vrednosti, ki so pomembna za zdravje vaše živali.


 Spremenjena prometna ureditev v okolici klinike


Od 18.12.2014 dalje sta del Ulice padlih borcev in Gogalova ulica ENOSMERNI cesti.

Na spodnjem zamljevidu si lahko ogledate možen dostop do klinike.