Za našo visoko specializirano veterinarsko kliniko je eden največjih izzivov, da sledimo najmodernejšim kirurškim metodam zdravljenja živali. Dolgoletne izkušnje in stalno izpopolnjevanje nam pomagajo, da naše znanje ohranjamo na aktualnem strokovnem nivoju, zato lahko vašo žival vedno optimalno in individualno oskrbimo. Pred posegi se z vami dogovorimo o najboljšem načinu zdravljenja vašega ljubljenca.


Veterinarska klinika razpolaga z najnaprednejšo medicinsko opremo za kirurgijo mehkih tkiv, ortopedske operacije , nevrološke operacije in očesne operacije.

Posege na živalih opravljamo v različnih vrstah narkoze, vedno z nadzorom življenjskih funkcij - monitorizacija. Še posebej smo pozorni na dobro protibolečinsko terapijo, da preprečimo morebitno trpljenje in skrajšamo čas okrevanja po operaciji.

Večino operacij opravljamo ambulantno, v težjih primerih, ko je potrebna intenzivna pooperativna nega, pa žival obravnavamo bolnišnično v stacionarju. Stacionar veterinarske klinike je namenjen pred- in pooperativnemu zdravljenju, hkrati pa tudi pacientom v intenzivni negi.Nujne kirurške posege opravljamo tudi v času dežurstva.